ÜMRANİYE ŞERİFALİ KAMPÜSÜ

VİZYONUMUZ

Dayandığı değerlerden aldığı güçle geleceğe özgüvenle bakan, lider insanları yetiştirecek saygın, özgüveni yüksekokul olma emelindeyiz.

Toplum değerlerinden kaynaklanan güçlü kurumsal kültürüyle, profesyonel yönetim anlayışını, ilkeliğini ve paydaşlarının değerlerini esas alan eğitim öğretim ortamları ve geleceği şekillendirme sorumluluğuna sahip, özgüveni yüksek, idealist öğrencilerin niteliğiyle, Türkiye’nin kültürel ve bilimsel değerlerine sahip önde gelen okulları arasında olmak ve milletler arası düzeyde adını duyurmak vizyon ve misyonuna sahiptir.

MİSYONUMUZ

Türk milletinin öz değerlerine sahip Anadolu topraklarının kültürel ve insani değerlerini özümseyen, hayata hazır olma yeteneğine sahip, mutlu ve özgür bireyler yetiştirmek için varız.

ÖZEL ÜMRANİYE AŞAMA ANADOLU LİSESİ

Kültürel değerlerimiz ile evrensel insani değerleri özümsemiş

21. Yy bilgi ve beceri değerlerini kuşanmış

Farklılıkları zenginlik olarak algılayabilecek olgunlukta bireyleri yetiştirebilen,

Kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven sahibi bireyler

Liderlik vasfı ile donatılmış bireyler

İdealist ve üretken bireyler yetiştirmeyi hedefler.

FOTO GALERİ

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adres : Şerifali Mahallesi, Beyit Sk. No:40, 34775 Dudullu OSB/Ümraniye/İstanbul Telefon : (0216) 313 03 23 E-posta: serifali@asama.k12.tr