Preloader

Ön Kayıt Formu

Kampüs

VİZYONUMUZ

Aşama okulları yüksek akademik standartlarda kaliteli eğitim sunan prestijli bir okuldur. Okulumuzun misyonu ülkenin önde gelen akademik kadrosunun ışığı altında yüksek standartlarda özel eğitim sunmanın yanısıra öğrencilerinin içlerindeki potansiyellerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini sağlamaktır.

Öğrenmede sürekli gelişim ilkesini benimseyen Aşama okulları, öğrencilerinde, öğretmenlerinde, ebeveynlerde ve topluluğumuzda var olan beceri, yetkinlik ve potansiyele inanmaktadır. Aşama Okulları, potansiyellerini gerçekleştirmeleri için öğrencilerine en iyi ortamı sağlayarak gelişmiş öğrenme fırsatları sunmayı, gerekli olan beceri, bilgi ve sorumluluğu edinmelerine yardımcı olmayı amaçlar.

MİSYONUMUZ

Okulumuz çeşitliliğe kucak açar ve farklılıkların tanındığı, takdir ve teşvik edildiği bir ortam yaratılmasına önem verir. Aşama Okulları’nın eğitim felsefesine göre, her öğrenci kendisine sunulan fırsatlar sayesinde kendi potansiyeline erişme ve bu potansiyeli geliştirme hakkına sahiptir. Bu felsefe doğrultusunda, Aşama Okulları öğrencilerin kendi potansiyellerini gerçekleştirmelerini destekleyen bir öğrenme ortamı ve yapısı oluşturmaya odaklanır.

Anlayarak öğrenme Aşama Okulları’nın günlük yaşantısında doğal bir yere sahiptir. Yüksek ahlaki değerler sergilemek, güçlü bir karaktere sahip olmak, sosyal sorumluluk sahibi olmak, sorgulayabilme yetisine sahip olmak ve yaratıcı bir birey olmak da en az akademik başarı kadar önemlidir.

Aşama Okulları demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti için Atatürk’ün belirlemiş olduğu ilkeler ışığında örnek bir eğitim kurumu olmaktan gurur duyar.

Adres / Konum

Adres : Ferhatpaşa Mahallesi Toplum Caddesi No:22/A Ataşehir/İstanbul