Preloader

Ön Kayıt Formu

Kampüs

VİZYONUMUZ

Kurumumuz felsefeleri doğrultusunda ilkelerini net bir şekilde belirlemiştir.Eğitimin temel amacı giderek artan bir kar trafiği değil öğretmen öğrenci veli ve idareciler halkasının merkezi olan öğrencilerin beden ve ruhsal gelişimleri adına ortak bir noktada buluşmaktır.Eğitimde ortak noktalar yaratılmadığında ulaşılmak istenen hedeflerin hayalden öteye gidemeyeceğine inanarak; insanı merkez alan toplumsal değerleri yüksek modern yüzyılın becerileriyle donatılmış bireyler yetiştirmek ve dünya markası olmaktır.

MİSYONUMUZ

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş amacını kavramış,modern yüzyıla uygun donanımlara sahip,kendisine çevresine ve farklı kültür ve inançlara saygılı,özgüveni yüksek,teorik eğitimin yanında spor,resim ve sosyal aktiviteler gibi faaliyetlerle vizyon sahibi bireyler yetiştirmektir.

AŞAMA DEĞERLERİ

Analitik düşünebilen